Chana Masala med byggryn |
Røkt tofu m. mandler og sesamfrø |
Skrell poteter og skjær dem i biter - da tar det kortere tid å koke dem, og hjemmelaget potetstappe blir nesten fastfood! Når de er kokt heller du av vannet og legger en generøs smørklatt i pannen. Ta mose-tingen (vet ikke hva den heter, men ikke bruk stavmikser. Vi vil ha mos, ikke puré) og mos til ønsket konsistens. Tilsett litt og litt melk til stappen ser fin ut. Nå begynner det morsomme, nemlig smaking! Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. Man trenger gjerne mer enn man skulle tro, spesielt når man bruker hele nøtter slik jeg alltid gjør. Smak underveis. Trenger den mer melk? Smør? Krydder? Kanskje litt fløte om det er fin middag? Go for it! Det er veldig fint å smake muskaten i den ferdige mosen, men så klart: alt med måte. Jeg har enda til gode å ha for mye i, men det er nok fullt mulig det også. Jeg er også veldig glad i smørsmaken, men det er vel smak og behag.
Det var vel ikke så vanskelig? Alt dette tar til og med myye kortere tid enn å koke hele poteter, og det smaker utrolig mye bedre. Og mye bedre enn potetmos på pose (som også kan bli tusen ganger bedre ved å tilsette muskat og smør).
Bortsett fra dette vant jeg gavekort på Epla, tenke seg til! Dette er andre tingen jeg har vunnet i år, og jeg er superfornøyd! Butikken jeg vant gavekort til var denne, og hun hadde så fine ting! Hun har stengt nå, men kommer nok tilbake etter sommerferien er over.
Som sett på bildet ved siden av kjøpte jeg et fint bilde av en blomst, to notatblokker og en fargesterk nøkkelring med fint mønster på. Nyheten om at jeg vant og da pakken kom i posten gjorde en grå tid lysere, og jeg er så glad for at jeg vant! :D
Gleder meg til samboer kommer hjem jeg, det skal bli kos <3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar